JAVNI POZIV za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Gospića radi utvrđivanja Liste reda prvenstva

GOSPIĆ- Gradonačelnik Grada Gospića objavio je  J A V N I   P O Z I V za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS)
na području Grada Gospića radi utvrđivanja Liste reda prvenstva
. Radi se o  prikupljanju  pisanih zahtjeva za kupnju stanova po Programu društveno poticane stanogradnje (POS-a) na području Grada Gospića, u Pazariškoj ulici. Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju stana iz Programa POS-a na području Grada Gospića imaju svi građani – državljani Republike Hrvatske koji nemaju odgovarajuće riješeno stambeno pitanje, odnosno nemaju odgovarajući stan.Veličina stana koji podnositelj može kupiti ovisi o broju članova obiteljskog domaćinstva, do 44 četvorna metra neto korisne površine za jednu osobu, do 55 za dvije osobe, do 60 za tri osobe, do 73 za četiri osobe, do 77 za pet osoba i do 93 četvorna metra neto korisne površine za šest i više osobe. Podnositelj zahtjeva može podnijeti zahtjev za kupnju samo jednog stana. Sve ostale informacije možete potražiti ili na Internet stranici grada Gospića ili osobno u gradu Gospiću, odnosno u prostorijama  Gradskog upravnog odjela za komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša na Trgu Stjepana Radića. Zahtjevi se podnose do 30.rujna.

Više pročitajte OVDJE

Također provjerite

U ponedjeljak dio Gospića bez struje.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content