Naše emisije

EMISIJE RADIO GOSPIĆA

  • Čangrizaonica

 Dvadesetominutna kontakt emisija u kojoj slušatelji mogu postavljati pitanja i javno kazati što ih smeta u gradovima i općinama Ličko – senjske županije. Emisija se u programu Radio Gospića emitira svake srijede u vremenu od 10:20 do 10:40 sati. Osim izravnog javljanja tijekom trajanja emisije(na broj telefona 053/658-158), slušatelji svoja pitanja mogu postavljati svakoga dana putem telefona (053/658-157) od 7 do 19 sati radnim danom te vikendom od 7 do 12 sati, putem elektroničke pošte (redakcija@radio-gospic.com) ili u inbox facebook stranice Radio Gospića. Tragom pitanja slušatelja, voditelj emisije Petar Tomljenović traži odgovore od nadležnih institucija.

  • Vrtuljak

Svaki drugi petak u 18:20 sati u programu Radio Gospića emitira se “Vrtuljak”, emisija za djecu i o djeci. Zavrte se tu šarolike teme koje prvenstveno uključuju naše najmlađe, ali i one malo starije. Osim djeci, emisija je namijenjena i roditeljima kako bi saznali što djeca danas vole, a čega se boje, što ih mori, a što veseli, što se događa u školama, vrtićima i na kreativnim radionicama. Voditeljica emisije je Iva Talajić.

  • 7U15

U programu Radio Gospića svake subote od 10:20 sati u emisiji „7 U 15“ donosimo pregled svih najvažnijih događaja u proteklih sedam dana. Voditelj emisije je Milan Tomašević.

  • Manje nije uvijek malo

Svaki drugi petak u programu Radio Gospića u 18:20 emitira se “Manje nije uvijek malo”, emisija posvećena nacionalnim manjinama. U emisiji voditelj Milan Tomašević s gostima (pripadnicima manjina ili s predstavnicima institucija kojima je u opisu posla rad s manjinama ili briga o njima) obrađuje svakodnevne teme i aktivnosti.

Emisije su financirane sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

X
Skip to content