Pojačanja u Saint Christopher Racing Teamu Gospić, ljetna pauza u Prvenstvu Hrvatske brdskih utrka, najava kružne utrke Prvenstva Hrvatske na Grobniku

Naš klub Saint Christopher Racing Team iz Gospića je krenuo žestoko u novu sezonu Prvenstva Hrvatske brdskih i kružnih utrka. Nakon ljetnje pauze u Prvenstvu Hrvatke brdskih utrka čvrsto držimo 6. mjesto od ukupno 40 klubova. Taj uspjeh ponajviše možemo zahvaliti pojačanjima u našem klubu. Od ove godine uz naše standardne vožače Nina Jeličića i Sandra Babića, klubu su se pridružili Petar Jurić, Tonći Nazor, Nikola Starčević, Erika Marija Kušić, Željko Volarević-Bulić, te naši dragi susjedi iz Bosne i Hercegovine koji od ove sezone voze u Prvenstvu Hrvatske, Bego Šakanović, Hasan Ljubijankić i Salih Ljubijankić.
U Prvenstvu Hrvatske brdskih utrka odvozilo se do sada pet utrka, a posebno bismo istaknuli 1. Nagradu Biokova u organizaciji naših prijatelja iz Makarske, kao i uspjehe u Skradinu gdje su Tonći Nazor, Bego Šakanović i Hasan Ljubijankić briljirali. Također smo uspješno odvezli i utrke u Kotoru, Malačkoj i Stubičkim Toplicama. Trenutno naš najtrofejniji vozač u brdskim utrkama je Bego Šakanović sa svojom Hondom Civic K20. Nastavak brdskih utrka nakon ljetne pauze nas očekuje 13. kolovoza u Cazinu.
U Prvenstvu Hrvatske kružnih utrka, gdje je klub prošle godine postao viceprvak države u tijesnoj borbi sa AK Dubrovnik Racingom, prvenstvo se tek zahuktava. Do sada je su odvožene samo dvije utrke u travnju u Mađarskoj na Hungaroringu gdje su naši Sandro Babić sa osvojenim 1. mjestom i Nino Jeličiić sa osvojenim 2. mjesto skupili prve bodove za klub. Nastavak Prvenstva Hrvatskre kružnih utrka očekuje nas za vikend na Grobniku od 22. do 24. srpnja gdje nas očekuju vrhunske vožnje i vrhunski vozači. U sklopu PH voze se i europska natjecanja, te će to biti nesumljivo vikend put adrenalina. Naš klub će predstavljati trojica vozača, Sandro Babić, prošlogodišnji državni prvak, Nino Jeličić prošlogodišnji viceprvak, Petar Jurić, te po prvi puta očekujemo nastup naše mlade vozačice Erikre Marije Kušić.
Želimo svima puno sreće na Grobniku u ovim putem pozivamo sve ljubitelje autosporta da nam se pridruže na Grobniku.

SCRT Gospić

Također provjerite

Održano natjecanje ribiča u lovu pastrve na umjetni mamac

GOSPIĆ- U organizaciji Sportsko ribolovne udruge “Pastrva” Gračac održano je tradicionalno 22. natjecanje ribiča u …

X
Skip to content