PROGRAM ADVENTA U SENJU 2021. – BURA DOŽIVLJAJA

Za najljepši dio godine Grad Senj i Turistička zajednica grada Senja pripremili su prigodan adventski program. Program započinje 27. studenoga 2021.g. u 18:00 sati paljenjem božićnih lampica i prve adventske svijeće na Pavlinskom trgu te druženjem uz kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°.
Za dobru glazbenu atmosferu pobrinut će se Duo Domižana, a tijekom adventa očekuje Vas još božićni sajam Osnovne škole S.S. Kranjčevića, božićna priredba Dječjeg vrtića Travica, predstava za djecu, adventsko natjecanje u kuhanju tripica, blagdanska mađioničarska predstava, dolazak Moto Mrazova koji će darivati djecu te spravljanje velikog rižota od liganja na Badnjak.
U vrijeme adventskih vikenda najmlađi će moći uživati u animiranim božićnim filmovima u senjskom kinu, a oni malo stariji moći će se svake subote od 18 :00 sati podružiti uz kuhano vino i kobasice na terasi hotela Bura 45°.
Iz Turističke zajednice grada Senja pozivaju da posjetite Senj i da se pridržavate trenutno važećih epidemioloških mjera.

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content