ŽENE I TOČKA: KONFERENCIJU VODI I MODERIRA SANJA KRMEC TONKOVIĆ

Županijska komora Otočac organizator je Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu Žene i točka, koja je postala tradicionalno okupljanje poduzetnica i prigoda za razmjenu iskustava i znanja, stvaranje partnerstva i raspravu o problemima koji obuhvaćaju vještine i znanja potrebne ženama za napredovanje u modernom poslovnom okružju, o mogućem utjecanju na zakonodavni okvir koji regulira prava žena, o različitim definicijama uspjeha te neizbježnoj potrebi usklađivanja poslovnog i osobnog života. Konferencija promiče uspješnost žena u poduzetništvu, uz primjere dobre prakse iz Hrvatske i zemalja u regiji te razmjenu iskustava i znanja s aktualnim temama uz panel-raspravu i izvrsne predavače.

Konferenciju moderira i vodi simpatična Sanja Krmec Tonković koja će svojim jedinstvenim stilom pretočiti sve  planove organizatora sa papira u stvaran, upečatljiv događaj i ove godine.Nakon završenog magisterija Kulturologije – smjer Mediologija na Filozofskom fakultetu u Rijeci, zapošljava se na Hrvatski radio Otočac, gdje u svojoj medijskoj obitelji posljednje desetljeće uči i radi kao novinarka i voditeljica.

Od 2017. godine vlasnica je Zlatnog mikrofona, nagrade Hrvatske Udruge radija i novina, za uređivanje i vođenje emisije Eko era.
Smatra da je u životu najvažnije učiti – formalno i neformalno, iz pobjeda i poraza, od obitelji i prijatelja, od starijih pa do onih najmlađih. Od malena zaljubljena u riječi, inspiraciju i radnu energiju nalazi u ljudima i njihovim pričama, a „mali“ su ljudi obično i najveće priče.

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content