KIC Gospić predstavlja GUG – Glumce u Gospiću

Nastavlja se dugogodišnja suradnja Kulturno Informativnog Centra Gospić, Grada Gospića i Umjetničke organizacije „Art Asić“ , ove godine uz sudjelovanje POU dr. Ante Starčević iz Gospića. Četvrtu godinu za redom u Atrij KIC-a Gospić dolaze nam najpoznatije hrvatske glumice i glumci kako bi svojim prisustvom i predstavama upotpunili manifestaciju Srpanj u Gospiću.

„ Možemo reći kako već tradicionalno, točnije četvrtu godinu za redom ugošćujemo Glumce u Gospiću u našem Atriju KIC-a. Zahvaljujem se gradonačelniku Karlu Starčeviću na podršci pri realizaciji ovog projekta, a svakako jedno veliko hvala gospodinu Dragi Asiću koji je idejni začetnik GUG-a te bez njega ovaj projekt uistinu ne bi bio to što jest. Drago mi je također da je ovaj projekt prepoznat te da nam se ove godine pridružilo i POU Gospić. Njegovali smo izvrsnu suradnju svih ovih godina i vrlo sam sigurna da ćemo nastaviti i dalje. Povratne reakcije naše publike, ali i svih sudionika GUG-a bile su više no odlične. Stoga Vas pozivam da nam se pridružite 15. i 16. srpnja u Atriju KIC-a.

Podsjećamo, 15. srpnja je na rasporedu od 21 sat predstava „Vla Vla Vlajland cabare“ u izvedbi Kazališta „Moruzgva“, a glumi Ecija Ojdanić. 16. srpnja gospićka publika moći će uživati u predstavi „Ne daj se, Njofra“ u izvedbi kazališne grupe „Lectirum.“ Rezervacije za navedene predstave možete napraviti još danas i sutra na broj telefona 053/658-975 od 7 do 15 sati.

 

 

 

Također provjerite

U PAGU ODRŽANA KONFERENCIJA “TURIZAM 365-ODRŽIVOST OTOKA PAGA”

Gradonačelnik Novalje Ivan Dabo nazočio je jučer Konferenciji “Turizam 365 – održivost i inovativnost otoka …

X
Skip to content