Predsjednik Gradskog vijeća Tino Ostović – Grad Otočac

Danas je održana konstituirajuća sjednica novog saziva Gradskog vijeća Grada Otočca.

Za predsjednika je izabran Tino Ostović (Platforma Budi svoj), a za potpredsjednike Matej Šporčić (nezavisni kandidat) te Ivica Orešković (HDZ).

Gradonačelnik Bukovac je izjavio kako su pred njima su četiri izazovne godine tijekom kojih će sigurno biti primorani donijeti i neke teške, ali važne i neophodne odluke.

“Vjerujem da ćemo imati dovoljno političke mudrosti i odvažnosti da zajedno prepoznamo ključne trenutke i prilike za razvoj te se nadam da ćemo radi dobrobiti svih svojih sugrađana biti u stanju prevladati sve naše međusobne razlike i zajedničkim snagama graditi budućnost kakvu naš voljeni Otočac i Gacka dolina zaslužuju” rekao je Bukovac.

Gradonačelnik Otočca je putem svoje facebook stranice čestitao svim novoizabranim gradskim vijećnicima te ih pozvao da uljuđenim političkim ponašanjem, argumentiranim raspravama i konstruktivnim kritikama zajedno opravdaju povjerenje sugrađana i učine sve kako bi osigurali toliko željeni boljitak.

📷 FB Goran Bukovac

 

Također provjerite

TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR U LIČKOM OSIKU OD 31. SRPNJA DO 4. KOLOVOZA 2021.

Povodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja NK Croatia ’92 najavljuje tradicionalni …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content