S ovim ljudima “Fokus” i “Republika” izlaze na predstojeće izbore

Na predstojećim parlamentarnim izborima, kao nezavisni kandidati,  Goran Bukovac i Danijel Tušak kandidirat će se za zastupničko mjesto u Hrvatskom saboru, na listi stranaka Fokus i Republika, u 7. izbornoj jedinici.

‘Naša mala sredina itekako je dobro upoznata s mojom političkom karijerom, naročito s mojim počecima i pripadnošću vodećoj političkoj stranci koju sam napustio zbog neslaganja s tadašnjim vodstvom i prljavim smicalicama kojima su mi, pošto-poto, htjeli onemogućiti bilo kakav aktivniji angažman u stranci i zajednici, a samo zato jer nisam htio biti poslušnik onima koji su svoje pozicije koristili ( i jos uvijek koriste) za osobno bogaćenje i napredak, a na uštrb drugih.
Sve to dodatno me ohrabrilo da se kao nezavisni kandidat platforme Budi svoj kandidiram za gradonačelnika Otočca.
Moje iskrene namjere prepoznali su i moji partneri s te liste i građani koji su mi ukazali povjerenje izabravši me za gradonačelnika.
Na tome sam vam izuzetno zahvalan i nastavit ću činiti sve kako bih to povjerenje opravdao i zadržao’ kazao je Bukovac.
‘Uloga gradonačelnika pružila mi je izvrstan uvid u sve probleme s kojima se običan čovjek suočava i prepreke na koje lokalne vlasti, zbog tromosti države, nailaze prilikom njihovog rješavanja.
Zato sam se odazvao pozivu tima mladih političara koji su svojim poštenim radom itekako dokazali da, lišeni bilo kakve ideologije i neopterećeni međusobnim razlikama, mogu odgovorno, savjesno upravljati svojim općinama i gradovima i pritom ostvarivati zapažene rezultate.
Zajedničkim snagama, na nacionalnoj razini, borit ćemo se za pravednije i poštenije društvo, neovisno sudstvo, oštro sankcioniranje svakog oblika korupcije, nultu stopu tolerancije na bilo koje oblike nasilja i netrpeljivosti, dostupnije zdravstvene i obrazovne usluge, odgovornu stambenu politiku, poticajne i konkretne demografske mjere, porezna rasterećenja i porast plaća i mirovina.
Bit ćemo -Glas razuma koji će ovu napaćenu zemlju učiniti domom sretnih ljudi.
Vjerujemo da ćete prepoznati naše namjere, mladenački polet i zreli odnos i odgovornost koju imamo prema našoj domovini i njezinom boljem sutra te da ćete nas na predstojećim izborima podržati i zaokružiti našu listu’ rekao je Goran Bukovac, aktualni gradonačelnik Otočca.

Lista stranaka Fokus i Republika uz Bukovca i Tušaka iz Ličko-senjske županije kandidira i gradonačelnicu Samobora Petru Škrobot, Ivana Jankovića iz Gline te Darija Zuroveca – Sveta Nedjelja.

Također provjerite

U ponedjeljak dio Gospića bez struje.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content