U KIC-u održana svečana sjednica KUD-a “Široka kula” i predstavljanje nosača zvuka „Kulo naša, pjesmom sagrađena“

U Kulturno informativnom centru Gospić večeras je održana svečana sjednica Hrvatsko kulturno umjetničkog društva „Široka kula“ zatim i predstavljanje drugog nosača zvuka „Kulo naša, pjesmom sagrađena“. Na samom početku prisutne je pozdravila i održala prigodan govor predsjednica društva Mandica Rukavina.  Zatim je prikazan video o devet godišnjih koncerata.

Potom se prisutnima obratio predstavnik Hrvatskog sabora kulture za Ličko-senjsku županiju Milan Ostović koji je dodijelio diplome Hrvatskog sabora kulture desetogodišnjim članovima. Promociju nosača zvuka održao je voditelj i tajnik KUD „Široka kula“ Ivan Starčević.

Uz brojne posjetitelje svečanoj sjednici prisustvovale su i zamjenica gradonačelnika Kristina Prša kojoj je dodijeljena i diploma te zamjenica župana Jasna Orešković Brkljačić. Predsjednica društva Mandica Rukavina dodjelila je priznanja ostalim aktivnim članovima za doprinos u radu društva.

Na samom kraju podijeljene su i zahvalnice svim sponzorima koji su u 2023. godini podržali rad društva.

Također provjerite

Župan Petry potpisao ugovore o financiranju institucionalne podrške udrugama s područja Ličko-senjske županije za 2024. godinu

Ličko-senjski župan Ernest Petry jučer je u prisustvu predstavnika lokalnih udruga potpisao ugovore o dodjeli …

X
Skip to content