Rino Mašić dobitnik nagrade Hrvatskog olimpijskog odbora za najuspješnijeg sportaša u neolimpijskim sportovima

Hrvatski olimpijski odbor večeras je u dvorani hotela The Westin priredio završnu svečanost – Veliki dan hrvatskog sporta te dodjelio nagrade najboljim sportašicama, sportašima, trenerima te zaslužnim sportskim djelatnicima. 

“Bila je ovo još jedna sjajna godina za hrvatski sport. Ponovno je osvojeno više od stotinu seniorskih medalja na velikim natjecanjima, što je impresivna brojka, ali sama po sebi i suhoparna. No ono što se skriva iza te brojke je sve samo ne suhoparno. Skrivaju se krv, znoj i suze, skrivaju se brojna odricanja, usponi i padovi, razočaranja i veselje. I ono najvažnije, skrivaju se mnoge velike priče o ljudima za koje ne postoji riječ “odustajanje” – prenosi Jutarnji list.

Sportašem godine proglašen je odlični Giovanni Cernogoraz, dok su Barbara Matić i Lena Stojković proglašene najboljim sportašicama. Posebno smo radosni što je u kategoriji najuspješnijeg sportaša u neolimpijskim sportovima najboljim proglašen naš sugrađanin Rino Mašić. Dugotrajni trud i odricanje urodili su plodom te je i HOO prepoznao vrijednost našeg Rina koji svojim sportskim rezultatima promovira ne samo Grad i Županiju već cijelu Hrvatsku. Čestitke!

Izvor: Jutarnji/MŠ

Foto: MMM

Također provjerite

U ponedjeljak dio Gospića bez struje.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content