OBAVIJEST hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata s područja grada Otočca koji su korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata

Nakon prošle godine kada je po prvi put iz Proračuna Grada Otočca isplaćivan poklon bon nezaposlenim hrvatskim braniteljima s područja Otočca, gradonačelnik g. Goran Bukovac, dipl. pol., i ove je godine povodom nadolazećih Božićnih blagdana donio Odluku da se hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata s područja grada Otočca koji su korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, isplati poklon bon.

Svi hrvatski branitelji s prebivalištem na području Grada Otočca, a koji su korisnici naknade za nezaposlene hrvatske branitelje iz Domovinskog rata, ukoliko žele ostvariti svoje pravo na poklon bon, moraju se javiti u Jedinstveni upravni odjel, Odsjek za europske fondove, sport, socijalnu skrb, društvene djelatnosti, lokalnu samoupravu i upravu, mjesnu samoupravu i radne odnose, Kralja Zvonimira 10, 53220 Otočac(I. kat, desno).

 

Rok za podnošenje Zahtjeva je 20. prosinca 2023., a kod podizanja poklon bona, obavezni ste ponijeti osobnu iskaznicu.

Za sve informacije o ostvarivanju prava na poklon bon, možete kontaktirati gradsku upravu telefonskim putem na broj 053/771 176 ili 053/746 275 svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

➡️ Dokumenti za preuzimanje

Također provjerite

U ponedjeljak dio Gospića bez struje.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content