Plitvička jezera spuštaju cijenu ulaznica – i to na tjedan dana

Na službenom web sjedištu Nacionalnog parka Plitvička jezera objavljeno je da će se tradicionalni promotivni tjedan održati od 1. do 8. listopada 2023. godine, u destinaciji iznimne prirodne ljepote koju obožavaju milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta.

Ovaj tjedan će biti posebno obilježen uz iznimno važnu 44. obljetnicu od međunarodnog značaja – dan kada je ovaj komadić zemaljskog raja uvršten na UNESCO-v Popis svjetske prirodne baštine.

Cijena ulaznice za odrasle iznosi 10,00 € (75,35 kn) – (inače su 40 eura), za studente 6,50 € (48,97 kn) – (inače su 25 eura), i djecu (7-18 god.) 4,50 € (33,91 kn) – (inače su 15 eura).

Ulaznice je obvezno kupiti online te je preporuka da unaprijed odaberete jedan od programa posjeta ili preuzmete  aplikaciju NP-a kako biste što bolje isplanirali svoj posjet.  U aplikaciji imate mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj.

Također provjerite

U ponedjeljak dio Gospića bez struje.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content