Predstavnice ŽKK PLITVICE prvakinje Hrvatske u kuglačkoj disciplini tandem

U nedjelju 15.05.2023. u Ozlju (kuglana Azelija) održano je Prvenstvo RH u kuglačkoj disciplini tandem gdje su nastupila i tri tandema Ženskog kuglačkog kluba „Plitvice“, a tandem Dijana Mlinarić i Ines Kolar su osvojile zlato.

Dijana i Ines su se u kvalifikacijskom dijelu pozicionirale na trećem mjestu, a onda su redom od osmine finala do finala ostvarile pobjede nad tandemima KK Rijeka, ŽKK Ogulin, KK Siscia te u finalu protiv domaćih djevojaka iz Ozlja, ŽKK Kupa.

Kapetanici kluba, Dijani i najboljoj igračici kluba, Ines ovoj je bilo prvi puta da zajedno nastupaju u ovoj disciplini i to se pokazalo savršenom kombinacijom jer su ovu pobjedu ostvarile kroz čak pet odličnih igri u jednom danu.

Nastupom na Prvenstvu RH u tandemu sezona 2022./2023. za Ženski kuglački klub „Plitvice“ je zatvorena. U ligaškom natjecanju djevojke su sezonu završile drugim mjestom u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi Jug za žene, a Ines Kolar je bila najbolja igračica lige. Vrijeme je za zasluženi ljetni odmor, uz lagane treninge i pripreme za sljedeću sezonu koja počinje u rujnu.

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content