Stanje u cestovnom prometu tijekom proteklog vikenda

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda evidentirano je devet prometnih nesreća. Tri prometne nesreće su s lakše ozlijeđenim osobama, a dogodile su se na području Otočca (dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene) i Korenice (jedna prometna nesreća u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene).
Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (3), Otočca (1), Senja (1) i Novalje (1).
Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga.
U tom periodu utvrđeno je 8 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 8 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.
Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u nedjelju, 16. travnja u Gospiću kod 26-godišnjeg hrvatskog državljanina (2,08 g/kg).

IZVOR: PU LIČKO-SENJSKA

Također provjerite

U ponedjeljak dio Gospića bez struje.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content