U SUBOTU PRIČAONICA TETE VERICE U SNK GOSPIĆ

Ove subote s početkom u 10 sati, Samostalna narodna knjižnica Gospić organizira pričaonicu za djecu. Kako navodi ravnatelj Samostalne narodne knjižnice Gospić, Milan Šarić, bit će to pričaonica za djecu koju će održati Verica Jurinjak Rukavina koja surađuje sa Samostalnom narodnom knjižnicom, takozvana čarobna svjetiljka tete Verice pričalice. Bit će priče o plesnoj haljini žutog maslačka iz slikovnice Sunčane Škrinjarić koju je ilustrirala Ana Kadoić i zapravo će se kroz tu slikovnicu govoriti o različitostima i prihvaćanjima u društvu. Ravnatelj Šarić naglašava da je danas sve više diskriminacije pogotovo među djecom i ovo će na neki način biti edukacijski pokazatelj odnosno na neki način djeca će se uputiti kako prihvaćati različitosti u društvu.

Ponovimo još jednom da u subotu u 10 sati, Samostalna narodna knjižnica Gospić poziva svu djecu na Pričaonicu tete Verice pričalice.

IZVOR: Ivan Starčević

FOTO: SNK

 

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content