Podravkinom Akcijom ‘Doniramo i školske kuhinje renoviramo’ pomozite Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića iz Senja

Podravkin najpoznatiji brend Vegeta pokrenuo je natječaj „Doniramo i školske kuhinje renoviramo“ kroz koji će pomoći u uređenju kuhinja ili blagovaonica u osnovnim školama u Hrvatskoj.

Nažalost, veliki broj osnovnih škola u  Hrvatskoj još uvijek nema školsku kuhinju, a mnoge postojeće stare su i neadekvatne te ih je potrebno renovirati. Stoga je od 15. veljače do 15. ožujka 2023. Podravka  od svakog prodanog Vegeta plavog pakiranja odvojila 0,10 eura za obnovu školskih kuhinja.

Trenutno traje zadnji krug izbora, od jučer do 30. ožujka, svojim glasom na web stranici i građani će mogu pomoći odabranoj školi da dođe korak bliže ovoj vrijednoj donaciji. Na popisu se našla i Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića Senj.

Ovim putem Vas pozivamo da svojim glasovima podržite senjsku školu, glasajte i pozovite prijatelje da glasaju i da tako osiguraju bolje uvjete ovoj školi i njezinim učenicima.

KLIK ZA OSNOVNU ŠKOLU SILVIJA STRAHIMIRA KRANJČEVIĆA SENJ

 

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content