POTPISANI UGOVORI O DODJELI BESPOVRATNIH POTPORA PODUZETNICIMA U IZNOSU OD 375.000,00 KUNA

Sukladno uvjetima objavljenog Javnog natječaja za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima za ulaganja u osnovnu imovinu za obavljanje djelatnosti u 2022. godini u Kabinetu župana ličko – senjskog danas je potpisano 47 Ugovora u iznosu od 375.000,00 kuna s poduzetnicima koji su se prijavili na ovaj Javni poziv, koji je Ličko – senjska županija raspisala kao Program poticaja razvoja za malo gospodarstvo u našoj županiji u periodu 2022. – 2025.

Župan ličko – senjski Ernest Petry zahvalio se svim korisnicima koji su iskazali interes za osigurane mjere koje su podijeljene u četiri kategorije kako bi se zadovoljilo sve prijavljene. Također, dodao je da je Ličko – senjska županija u suradnji s Vladom Republike Hrvatske intenzivirala preko 120 projekata u posljednjih godinu dana,

Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Ličko – senjske županije Ana Rukavina Stilinović čestitala je svima na trudu i predanosti u kompletiranju svih potrebnih zahtjeva, nadajući se kako će u idućoj godini biti uz iste uvjete prijave malo više osiguranih novaca.

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content