GRADONAČELNIK KARLO STARČEVIĆ RASPISAO NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA STUDENTIMA S PODRUČJA GRADA GOSPIĆA U AKADEMSKOJ GODINI 2022./2023.

Gradonačelnik Karlo Starčević raspisao je NATJEČAJ za dodjelu stipendija studentima s područja grada Gospića u akademskoj godini 2022./2023. Karlo Starčević, radi podizanja znanja i sposobnosti građana sa svog područja, radi zadovoljavanja potreba na području Grada Gospića u obrazovanju stručnjaka, te radi potpore i poticanja na daljnje školovanje učenika i studenata koji su tijekom dosadašnjeg školovanja ostvarili visoke rezultate i/ili imaju slabe imovinske prilike – dodjeljuje stipendije. Davatelj stipendije stipendira redovne studente s područja Grada Gospića na visokim učilištima, a koji imaju prijavljeno prebivalište na području Grada Gospića i to u neprekinutom trajanju od najmanje pet godina. Sredstva za isplatu stipendija osiguravaju se iz plaće gradonačelnika Karla Starčevića, a u akademskoj godini 2022./2023. dodijelit će se 8 stipendija. Zamolbe s potrebnom dokumentacijom za natječaj za dodjelu stipendije treba dostaviti od 9. studenog do zaključno 29. studenog ove godine. Više o iznosima stipendije, područjima dodjele, potrebnoj dokumentaciji i sl. možete pronaći na stranicama Grada Gospića.

 

 

 

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content