OTOČAC: JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE NABAVKE RADNIH BILJEŽNICA ZA UČENIKE OD 1. DO 8. RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE ZRINSKIH I FRANKOPANA OTOČAC

Javni poziv za sufinanciranje nabavke radnih bilježnica za učenike od 1. do 8. razreda Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac:

  • Poštovani,

    Grad Otočac objavljuje Javni poziv za sufinanciranje nabavke radnih bilježnica za učenike od 1. do 8. razreda Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac s područja Grada Otočca za školsku godinu 2022./2023.

    Zahtjevi za sufinanciranje radnjih bilježnica od 1. do 8. razreda za učenike OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac s područja Grada Otočca, zaprimat će se u vremenskom periodu od od 1. srpnja do 15. rujna 2022. godine. Zahtjevi podneseni nakon proteka navedenog roka neće se razmatrati.

    Popunjeni Zahtjev s prilozima dostavlja se u zatvorenoj omotnici poštom ili osobnom predajom u Pisarnicu Grada Otočca na adresu do navedenog roka:

    Grad Otočac, Kralja Zvonimira 10, 53220 Otočac uz naznaku „Prijava na javni poziv za sufinanciranje nabavke radnih bilježnica za učenike od 1. do 8. razreda Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac s područja Grada Otočca za šk. god. 2022./2023..

    Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonskim putem (771-055 ili 746-275) ili putem e-maila

    antonija.otocac@gmail.com ili
    zeljka.vucic@otocac.hr

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content