DRUŽENJE NA TRGU STJEPANA RADIĆA S EKIPOM RK „GOSPIĆ“

Rukometni klub „Gospić“ jučer je na Trgu Stjepana Radića obilježio Svjetski dan sporta kroz pokazni trening i odigrane utakmice. Sudjelovale su sve rukometne skupine sa svojim trenerima. Zainteresiranim gledateljima pokazali su što sve rade i uče iza vrata sportskih dvorana odnosno dio predanog rada koji članove RK „Gospić“ dovodi do odličnih rezultata. Trener Vanja Antić na kraju je istaknuo cilj ovog događaja:

  • „Cilj nam je markentiški malo pospješiti taj sport, automatski i rukomet, prikazati se Gospićanima i pokazati što radimo tijekom sezone i svih ovih sezona. Mislim da je to jedna lijepa sportska priča puna zajedništva, zezancije i ljubavi prema sportu. Drago nam je da sport možemo prikazati na najbolji mogući način“.

Zanimalo nas je i kakva je situacija sa Školom rukometa:

  • „Škola rukometa je odlična, teče super. Treneri rade svoj posao, evo još imamo dva – tri tjedna do kraja škole, tu završavaju naše aktivnosti. Djece ima, djevojčica i dječaka i nadamo se da ćemo i u idućoj sezoni nastaviti na isti način i kvalitetno raditi“. – dodao je na kraju Antić, a mi svakako ekipi RK “Gospić”  želimo i dalje puno sportskih uspjeha i medalja.

 

 

 

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content