DAN VINILA U GOSPIĆU

U subotu, 28. svibnja  u vremenu od 10 do 17 sati održat će se Dan vinila u dvorištu Pučkog otvorenog učilišta “dr. Ante Starčević”.

U sklopu ovog sajma održat će se nekoliko tribina, Krešimir Mišak govorit će kroz tribine o raznim dogodovštinama koje su nas pratile tijekom naših života protkanim gramofonskim pločama, glazbom i kulturom općenito. Nakon toga će DJ Sven, mladi ljubitelj ploča i jedan od rezidencijalnih DJ-a u KCM-u ispričati svoja iskustva o tome kako mladi danas reagiraju na gramofonske ploče, skupljaju li ih, te jesu li im zanimljive i zašto? U sklopu sajma održat će se i tribina na temu izdavaštva, a gost će biti Zdenko Franjić i njegova izdavačka kuća “Slušaj Najglasnije”.

Super glazbu puštat će po izboru DJ Treba mi Bass, a u live glazbenom programu nastupiti će Krešo Mišak sa svojim fingerstyle pickingom, gitarom i glasom. Organizator sajma je Sekcija mladih LU Lika, dok su partneri Kulturni Centar Mesnička i Pučko otvoreno učilište “dr. Ante Starčević”. Ulaz na Dan vinila je slobodan.

IZVOR / FOTO: POU „DR. ANTE STARČEVIĆ“ GOSPIĆ

 

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content