PREDSTAVLJANJE PLANA AKTIVNOSTI GRADA GOSPIĆA U SKLOPU PROJEKTA EUROPE GOES LOCAL U KIC-u GOSPIĆ

Projekt Europe Goes Local najveći je europski projekt u području rada s mladima te se provodi uz financijsku potporu programa Erasmus+. Osnovni cilj  je poboljšati kvalitetu rada s mladima posebice kroz jačanje suradnje između različitih dionika na lokalnoj razini – predstavnika jedinica regionalne i lokalne samouprave te osoba aktivnih u radu s mladima.

Projekt će osigurati višemjesečnu stručnu podršku prilagođenu individualnim potrebama svakog uključenog grada u području sustava rada s mladima, mogućnost sudjelovanja na studijskim posjetima te aktivnostima nacionalnog i međunarodnog umrežavanja s raznim dionicima.

Grad Gospić uključen je u ovaj projekt uz još neke hrvatske gradove, a uz potporu dodijeljenog mentora idućih godinu dana provoditi će aktivnosti kojima će unaprijediti postojeći sustav podrške mladima u svojoj lokalnoj zajednici.

Ispred Grada Gospića Nikolina Tonković Čorak danas je u KIC-u Gospić prisutne predstavnike gradskih ustanova, institucija  i udruga dodatno informirala o samom projektu te o ulozi jedinica lokalne samouprave u stvaranju poticajnog okruženja za mlade. Prezentaciji su nazočile zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i pročelnica Ivana Kaleb Asić, koje su ujedno i članice radnog tima.

Također provjerite

POVODOM SVJETSKOG DANA CRVENOG KRIŽA ŽUPAN PETRY UGOSTIO PREDSTAVNIKE CRVENOG KRIŽA

U dvorani za sastanke Ličko-senjske županije upriličen je prijem predstavnika Crvenog križa, povodom Svjetskog dana …

X
Skip to content