Novim feelgood singlom ‘Dan po dan’ grupa Flyer govori o nepobjedivoj ljubavi

Nakon tri vrlo uspješna albuma, jedna od najpopularnijih pop grupa u Hrvatskoj objavila je novi singl ‘Dan po dan’ koji je sjajna najava njihova ‘Greatest Hits Collection’ izdanja

Bend prepoznatljivog autorskog izričaja koji je svoj prvi službeni singl objavio prije 18 godina sada ponovno potvrđuje činjenicu da se dan po dan prilagođavaju glazbenoj evoluciji i zahvaljujući svom inovativnim pristupu ostaju u koraku s potrebama suvremenog slušatelja kvalitetne pop glazbe.

Glazbu i tekst za pjesmu „Dan po dan“ napisao je Mario Kovač, jedan od osnivača i klavijaturist benda koji već dugi niz godina stvara hitove koji su etablirali grupu Flyer na domaćoj sceni. Aranžman je, kao i obično, radila cijela grupa, a ovaj puta on djeluje izrazito bogato sa zanimljivim pratećim vokalima. Za produkciju singla zaslužan je Goran Martinac iz Croatia Records Studija. Snimljen je i videobroj pod redateljskom palicom Dinka Pasinija, a njegova objava najavljena je za početak veljače. Do tada možete pogledati lyric video koji je izradio CroRec Digital.

„Pjesma je to koja prigodno uoči mjeseca ljubavi govori o jednoj ljubavi koja pobjeđuje sve“, jednostavno je singl opisala Petra Kožar. Kombinacija druženja i entuzijazma ovih, kako sami sebe opisuju, „nenormalnih individualaca“, rezultirala je time da nakon uspješnica s albuma „ePOPeja“, „Iluzija“ i „Flyer 3“ ponovno imaju veliki hit koji je definitivno jedna od najzanimljivijih zvučnih slika benda do sada.

Dobrih vibracija na koje smo navikli slušajući Flyer nije izostalo ni ovaj puta zahvaljujući nadahnutoj izvedbi glavnog vokala Petre Kožar. Za energični ritam pobrinuli su se, osim Marija Kovača na klavijaturama, Ivan Dumalovski na gitari, Ivo Dunat na bas gitari i Željko Kožar na bubnjevima. „Dan po dan“ je objavljen prigodno pred nadolazeće izdanje „Greatest Hits Collection“ koje će sadržavati presjek najvećih hitova nastalih u skoro 20 godina aktivnog djelovanja grupe Flyer. Izdanje će biti objavljeno na CD-u i vinilu.

Optimistična je bila, baš onako kako zrače i njihove pjesme, frontwoman benda Petra Kožar: „Nadam se da se bliži kraj ovim čudnim vremenima i da ćemo se uskoro gledati i slušati na pozornicama diljem Lijepe naše, a i šire. Veselimo se live svirci, uvijek smo govorili da tamo pripadamo“.

IZVOR: CR

Također provjerite

U Novalji Info dan HBOR-a

Info dan HBOR-a održat će u utorak 25. ožujka od 11 sati u Poduzetničkom centru …

X
Skip to content