HGK – Županijska komora Otočac: Poziv na konferenciju Žene i točka, 3. prosinca.

Prenosimo u cijelosti poziv Hrvatske gospodarska komore – Županijske komore Otočac na konferenciju o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“.

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Otočac organizator je Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu „Žene i točka“, koja će se održati po šesti put kao tradicionalno okupljanje žena poduzetnica u Otočcu i na jednom će mjestu okupiti uspješne poslovne žene velikog iskustva iz Hrvatske i inozemstva.

Bila bi nam čast da nam se osobno pridružite u velikoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta, u Otočcu (Trg dr. Dražena Bobinca 1) u 10 sati i na taj način doprinesete osnaživanju žena poduzetnica i podržite u njihovom osobnom i poslovnom rastu.

 Konferenciju ove godine čine tri raznolika panela na kojima će govoriti ukupno devetnaest vrsnih poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva, koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva. Prvi panel biti će na temu “MENTORICA2BE – velike žene u malom biznisu”, drugi panel nosi naziv “RADiONA – priroda je ženskog roda“, dok će treći panel biti na temu “Neprilika kao prilika- žene za novu renesansu”. Cilj je konferencije govoriti u javnosti o ženama u poduzetništvu bez obzira na vjersku, nacionalnu i etničku pripadnost, istaknuti njihovu brojnost i uspjehe u Ličko-senjskoj županiji, Hrvatskoj i susjednim zemljama te ohrabriti postojeće i potencijalne poduzetnice na nove poduzetničke projekte, ali i pomoći im u umrežavanju radi razmjene znanja i iskustva. Ujedno želimo osnažiti promociju ženskog poduzetništva zajedničkim naporima javnog i privatnog sektora, izgradnjom i jačanjem nacionalnih i regionalnih mreža i udruženja poduzetnica te u konačnici potaknuti samozapošljavanja žena.

Konferencija Žene i točka prenositi će se digitalnim putem:

Program konferencije dostupan je na sljedećoj poveznici https://www.hgk.hr/documents/brosura-zene-i-2021-web619b883786352.pdf.

Napominjemo, da će se zbog epidemioloških mjera Konferencija održati uz ograničeni broj publike u dvorani. Prisustvovanje uživo moguće je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde. Oni koji nemaju navedenu potvrdu moći će prije početka konferencije napraviti brzi test u Domu zdravlja u Otočcu. Stoga nam je važna povratna potvrda sudjelovanja najkasnije do 1. prosinca odgovorom na ovaj e-mail, na broj telefona 053/771-001 ili prijavom na https://www.hgk.hr/forms/zk-otocac-zene-i-tocka-prijava-za-konferenciju-1.

IB/HGK-ŽKOtočac

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content