LAG LIKA: Informativna radionica za natječaje za TO 6.1.1. i TO 6.3.1. u Senju

U svrhu animacije i informiranja zainteresirane šire javnosti Lokalna akcijska grupa Lika u suradnji s Gradom Senjom i Ustanovom za razvoj Grada Senja održati će 23. rujna 2021. godine s početkom u 17:30 sati u Pučkom otvorenom učilištu „M. C. Nehajeva“, Juriše Orlovića 2, Senj, informativnu radionicu za sve zainteresirane dionike o mogućnostima prijave na natječaje za tip operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ i 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“.

Na radionici će se moći saznati tko su prihvatljivi korisnici, uvjeti prihvatljivosti, iznos potpore, prihvatljive aktivnosti i ostale uvjete za natječaje koji su prema indikativnom planu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju planirani za jesen ove godine.

Podsjećamo, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju je na portalu e-Savjetovanja u kolovozu 2021. objavila nacrt natječaja za tip operacije 6.3.1. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” te nacrt natječaja za tip operacije 6.1.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima” temeljem kojih se očekuje skoro raspisivanje natječaja za dva, korisnicima najzanimljivija, tip operacija iz Programa ruralnog razvoja.

 

IZVOR/FOTO: LAG LIKA

2021_09_23_Senj_Poziv 6.1.1_6.3.1

 

Također provjerite

U Novalji Info dan HBOR-a

Info dan HBOR-a održat će u utorak 25. ožujka od 11 sati u Poduzetničkom centru …

X
Skip to content