Ponovno jako dobri rezultati Saint Christopher Racing Teama Gospić

Ovaj vikend su se održale još dvije utrke Prvenstva Hrvatske, ali ovaj put u susjednoj nam Sloveniji. U Ilirskoj Bistrici se vozilo europsko prvenstvo brdskih utrka u sklopu kojeg se održavalo i Prvenstvo Hrvatske. Sa starta utrke krenulo je čak 211 vozača, a boje našeg kluba iz Gospića Saint Christopher Racing Tema branili su Sandro Babić sa Škodom Fabiom 1.4, Nino Jeličić sa Hondom Civic 1.6 i Frane Jukić sa VW Polom 1.4.

Nakon tehničkih poteškoća sa svojom Fabiom naš Sandro je uspio osvojiti odlično 3.mjesto u svojoj klasi, a Frane Jukić u svojoj klasi izvrsno 2.mjesto. Naš Nino je sa svojom Hondom zauzeo 6.mjesto.

Nastavak Prvenstva Hrvatske brdskih utrka očekuje nas na popularnim Buzetskim danima, a utrke se odžavaju od 17. do 19. rujna.

Svakako nema odmora za naš klub iz Gospića jer već idući vikend putuju u Češku u Brno gdje se voze dvije posljednje utrke Prvenstva Hrvatske kružnih utrka i ovim putem im želimo puno sreće na natjecanju.

 

 

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content