VRHOVINE: BATTLE THE BEAR

Turistička zajednica Vrhovine Vas poziva na 2. rekreativnu biciklističku utrku naziva ‘BATTLE THE BEAR IN VRHOVINE’, u subotu 07.08.2021.!

Dobrodošli su svi ljudi dobre volje, kako biciklisti tako i gledatelji. Ono što krasi Općinu Vrhovine su svakako predivne biciklističke rute koje se protežu uz sami rub Nacionalnog parka Plitvička jezera, a kojih ćete dio obići i u isto se uvjeriti na spomenutoj rekreativnoj biciklističkoj utrci. U ovoj utrci će uživati svi, od profesionalnih sportaša i biciklista, do rekreativaca i svih turista.

Prijave za utrku možete napraviti na sam dan iste, i to od 15:30 sati na info pultu koji će se nalaziti u samom centru  Općine Vrhovine (Senjska 46, Vrhovine). Volonteri će Vas informirati o svemu i odmah na početku nagraditi s jednom majicom i osvježenjem.

START utrke će biti u 16:30 sati iz centra Općine Vrhovine, a ulazak u cilj, koji će biti smješten u blizini objekta ‘ZIP LINE PAZI MEDO’ (SRC Bijeli Vrh, Rudopolje) planiran je za 18:00 sati, odnosno 19:00 sati, ovisno o tome koju stazu odaberete.

Ove godine natjecatelji imaju mogućnost biranja između manje ili veće staze, ovisno o svojim preferencijama, pa je tako biciklistička staza “Staza 1.” stavljena na raspolaganje u svojoj punoj duljini od 41 km, te u manjem dijelu od oko 20 km.

Natjecatelje pozivaju da se opreme u skladu s vremenskim prilikama te koriste kacige.

Ova utrka je nešto što ćemo organizacijski dograđivati, a prije svega, svake godine ponavljati i organizirati u što kvalitetnijem stilu.

Subota, 07.08.2021. je odličan dan za obiteljski provod, u kojem će uživati i najmlađi, a i oni malo stariji.

Kao i na svakom događanju, odlične hrane i osvježavajućih pića neće izostati, a ugodna glazba učinit će da poželite da događaj traje duže. Događaj će trajati do 21:30 sati, a iz TZ Vrhovine pozivaju napoštivanje svih propisanih mjera.

Informacije o smještajnim kapacitetima na području Općine Vrhovine potražite na službenoj web stranici Turističke zajednice Općine Vrhovine – www.tzo-vrhovine.hr.

 

Također provjerite

Festival znanosti na temu “Inteligencija” na gospićkom Odjelu za nastavničke studije

Odjel za nastavničke studije u Gospiću organizirao je  Festival znanosti. Na festivalu, koji su pripremili …

X
Skip to content