PD „ŽELJEŽNIČAR“ IZ GOSPIĆA POZIVA NA TRADICIONALNI POHOD NA VISOČICU

Ove subote, 3. srpnja održat će se Tradicionalni pohod na Visočicu kojeg Planinarsko društvo „Željezničar“ iz Gospića organizira svake godine na prvu subotu u srpnju, u sjećanje na prvi organizirani uspon Gospićana na Visočicu 1898. godine. Ujedno na taj dan PD „Željezničar“ slavi rođendan tj. dan društva, a ove godine, navršava se 48. obljetnica od osnutka 1973. godine. Do 8:00 sati predviđeno je okupljanje na kraju sela Rizvanuša kod izvora. Dolazak je organiziran u vlastitom aranžmanu automobilima, kombibusima i autobusima.

„Molimo vas da nam se u što većem broju pridružite obilježavanju dana društva i prvog organiziranog uspona Gospićana na Velebit.“ – pozivaju iz PD „Željezničar“.

Prijave se vrše putem e-mail adrese: tajnik@pdzeljeznicargospic.hr ili kod Jelene Frković na broj: 098/245 – 626, najkasnije do 1. srpnja do 15 sati. Ovaj događaj financijski je potpomognut od strane Grada Gospića odnosno Zajednice sportova grada Gospića. Pohod je namijenjen kako planinarima, tako i svim fizički sposobnim građanima dobre kondicije, dakako uz pridržavanje uputa planinarskih vodiča i članova HGSS stanice Gospić,  koji ujedno osiguravaju pohod na Visočicu.

IZVOR / FOTO: PD „ŽELJEZNIČAR“ GOSPIĆ

Također provjerite

U ponedjeljak dio Gospića bez struje.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content