Kristina Prša o prozivkama Nikole Šimunića

Nikola Šimunić, kandidat stranke LiPO jučer je na tiskovnoj konferenciji izložio informacije vezane za plaćanje smještaja u dječjem vrtiću. O navedenom se izjasnila zamjenica gradonačelnika, gđa. Kristina Prša putem priopćenja kojeg prenosimo u cijelosti:
“Jučer su se u medijskom prostoru pojavile informacije u vezi plaćanja smještaja u dječjem vrtiću, a iznio ih je kandidat stranke LiPO gospodin Nikola Šimunić.
Podsjećamo da je pojavom epidemije koronavirusa Grad Gospić u 2020. godini poduzeo brojne korake kako bi pomogao svojim sugrađanima, roditeljima, poduzetnicima. Između ostalog, donijeli smo i odluku kojom smo oslobodili roditelje plaćanja smještaja u vrtiću dok se dijete nalazi u samoizolaciji.
I u 2021. godini nastavili smo s istom praksom, svako dijete koje se po nalogu epidemiologa nađe u samoizolaciji ili dijete u čijoj se grupi pojavio virus COVID-19, za vrijeme nekorištenja usluga smještaja u vrtić, oslobođeno je plaćanja.
Slučaj kojeg iznosi gospodin Šimunić ne odnosi se na nalog epidemiologa, već se radi o preporukama koje je netko svojom voljom prihvatio, a netko nije.”

Također provjerite

Klaster Lika Destination i PP Velebit održali radionicu u sklopu projekta “Uloga i prava javnosti u zaštiti okoliša u Lici”

Klaster Lika Destination, u suradnji s osnovnom školom dr. Jure Turića u Gospiću i Parkom …

X
Skip to content