NAJVEĆA KONCENTRACIJA ALKOHOLA U KRVI (2.69 g/kg) IZMJERENA PRILIKOM KONTROLE KOD 51 – GODIŠNJAKA U PERUŠIĆU

U najnovijem izvješću Policijske uprave ličko – senjske stoji kako su u razdoblju od 17. do 19. studenog ove godine evidentirana dva kaznena djela, tri prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira.  U razdoblju od 15. listopada do 17. studenog ove godine u Otočcu, nepoznati počinitelj je iz torbice otuđio novac u vlasništvu 31-godišnjakinje iz Senja, a u vremenu od 14. do 17. studenog ove godine u Svetom Jurju s otvorenog prostora je otuđeno više rola građevinske ljepenke u vlasništvu 43-godišnjaka iz Senja. Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima. Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Karlobaga.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u utorak, 17. studenog u Perušiću, kod 51-godišnjeg hrvatskog državljanina (2.69 g/kg). Također je utvrđeno da isti upravlja vozilom „B“ kategorije iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja tom kategorijom. On je uhićen i uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud.

  • Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te da vožnju prilagode uvjetima na cesti.naglašavaju iz PU ličko – senjske.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je omalovažavanjem ili vrijeđanjem službene osobe na području Novalje, te je protiv počinitelja podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

IZVOR: PU LIČKO – SENJSKA

 

 

Također provjerite

U ponedjeljak dio Gospića bez struje.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content