Andrea Bocelli je predstavio novi singl i najavio studijski album!

Andrea Bocelli priprema novi album. Njegov novi album nosit će ime “Believe”, a uz najavu albuma je predstavio i prvi singl koji s njega dolazi. Radi se o dobro poznatoj pjesmi “You’ll Never Walk Alone” koju je tenor predstavio u vlastitom aranžmanu.

Pjesma “You’ll Never Walk Alone” prvi put je predstavljena 1945. godine, a zbog svoje prepoznatljive teme koja govori o nadi u bolje sutra je dobro poznata već desetljećima. Upravo s tom pjesmom tenor je otvorio svoj novi studijski album “Believe”. Album će biti predstavljen 13. studenog, a za prvi singl snimljen je i pripadajući videospot.

Novi album sadržavat će gostovanja Grammyjem nagrađivanih Alison Krauss i Cecilie Bartoli te pjesmu koju je napravio pokojni Ennio Morricone, a koja još nije poznata javnosti. “Koncept ovog albuma je baziran na tri riječi: vjera, nada i dobročinstvo. To su ujedno i temeljne vrijednosti koje daju značenje životima svakog od nas.” rekao je Bocelli.

Andrea Bocelli ove je godine ujedinio milijune ljudi širom svijeta u svojim domovima uskršnjim nastupom u katedrali Duomo u Milanu. Snimka tog koncerta bila je pogledana više od 28 milijuna puta u prvih 24 sata te se radi o jednom od najvećih livestream koncerata svih vremena. Andrea Bocelli surađivao je s brojnim poznatim izvođačima kao što su: Ed Sheeran, Ariana Grande, Jennifer Lopez, Céline Dion i mnogi drugi. Lista njegovih uspjeha također je zavidna: sudjelovao je na otvaranju Olimpijskih igara i Svjetskog nogometnog prvenstva (Njemačka, 2006.), osvojio je Zlatni globus, sedam BRIT nagrada za klasičnu glazbu i puno drugih glazbenih nagrada koje uvelike dokazuju njegov talent.

IZVOR: UNIVERSAL MUSIC HRVATSKA

 

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content