Građani grada Gospića još jednom pokazali veliko srce

GOSPIĆ-Građani grada Gospića još jednom su pokazali veliko srce. Naime u 2 dana koliko je trajala akcija dobrovoljnog darivanja krvi prikupljeno je 147 doza ove tekućine života. Ravnatelj Gradskog društva crvenog križa grada Gospića Vlado Brkljačić zadovoljan je odazivom darivatelja ali i sve većim brojem mladih  koji se uključuju u akciju.

„Imamo veliki odaziv mladih pogotovo u zadnje dvije godine, ne samo studenata nego i učenika četvrtih razreda srednje škole,tako da na svim akcijama imamo svaki put sve više mladih.“

Akcija se zbog dosadašnjih velikih gužvi  odvijala  2 dana, gdje su se redoviti darivatelji odazivali  po pozivu dok su oni novi mogli doći neovisno o rasporedu.

„Ovo je druga redovna akcija, a do kraja godine održat će se još dvije redovne i ako bude potrebno jedna izvanredna akcija u osmom mjesecu“ ističe Brkljačić.

Iz Gradskog društva crvenog križa grada Gospića zahvaljuju svim darivateljima i onima koji pomažu da akcije budu kvalitetno provedene i imaju ovakav odaziv ,te dodaju da suradnja i aktivnosti koje provode na razvoju dobrovoljnog darivanja krvi daju odlične rezultate.

Također provjerite

Održan sastanak predstavnika regionalnih oznaka kvalitete Hrvatski otočni proizvod i Lika Quality

GOSPIĆ- U prostorijama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije održan je sastanak predstavnika regionalnih …

X
Skip to content