Grad Gospić za travanj i svibanj isplatio 267.000 kuna potpora za ublažavanje posljedica epidemije korona virusa

GOSPIĆ- Sukladno Javnom pozivu za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora gospodarskim subjektima, a temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID – 19), grad Gospić objavio je izvješće o isplaćenim potporama poslovnim subjektima za travanj i svibanj.

Sukladno propisanim kriterijima do sada je ukupno isplaćeno 267.000,00 kuna.

Razdoblje i trajanje potpore je od 1. travnja 2020. do 30. lipnja 2020. godine, te će se za svaki mjesec isplate, objaviti popis poslovnih subjekata.

Popis je objavljen prema abecednom redu naziva poslodavca/korisnika potpore i sadrži OIB poslodavca i ukupnu svotu isplaćene potpore.

Grad Gospić podsjeća gospodarstvenike da se prijave zaprimaju i dalje. Ukoliko niste do sada podnijeli Zahtjev za dodjelom potpore, a udovoljavate propisanim kriterijima, pošaljite svoj Zahtjev na e-mail: potpore.gospodarstvo@gospic.hr.

Sve novosti vezane uz potpore u gospodarstvu možete pratiti OVDJE.

Popis poslovnih subjekata koji su udovoljili kriterijima iz Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID – 19) i kojima je isplaćena potpora Grada Gospića za travanj i svibanj pogledajte OVDJE 

IZVOR: grad Gospić

Također provjerite

POVODOM SVJETSKOG DANA CRVENOG KRIŽA ŽUPAN PETRY UGOSTIO PREDSTAVNIKE CRVENOG KRIŽA

U dvorani za sastanke Ličko-senjske županije upriličen je prijem predstavnika Crvenog križa, povodom Svjetskog dana …

X
Skip to content