Svi prijavitelji na Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora koji podmire dug prema Gradu Gospiću s bilo koje osnove mogu biti prihvatljivi prijavitelji za dodjelu potpore

Grad Gospić obavještava sve prijavitelje na Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora koji je objavljen temeljem Odluke o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava namijenjenih ublažavanju posljedica izazvanih epidemijom korona virusa (COVID – 19) da je Izmjenama i dopunama predmetne Odluke utvrđeno da će svi prijavitelji koji podmire dug prema Gradu Gospiću s bilo koje osnove biti prihvatljivi prijavitelji za dodjelu potpore.

Dakle, ukoliko prijavitelji prema Gradu Gospiću podmire svoje dugovanje u travnju njihov Zahtjev bit će prihvaćen i isplatit će im se potpora za travanj, ali i za svibanj i lipanj 2020. godine. Ukoliko svoje dugovanje  podmire u svibnju isplatit će se potpora za svibanj i lipanj, a ukoliko podmire dugovanje u lipnju potpora će se isplatiti samo za lipanj.

Pozivamo sve gospodarstvenike kojima su zahtjevi odbijeni zbog postojanja duga prema Gradu Gospiću da podmire dugovanje te dostave dokaz o uplati na e-mail: potpore.gospodarstvo@gospic.hr.

IZVOR/FOTO: Grad Gospić

Također provjerite

Ne propustite Noć muzeja u MC Nikola Tesla i Muzeju Like

GOSPIĆ- U petak 28. siječnja diljem Hrvatske održat će se sedamnaesta po redu Noć muzeja, …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content