Gospić uživao u hitovima Jure Stublića i Filma

Grocks – sinoćnjim fantastičnim nastupom neuništivog Jure Stublića i njegovog Filma u atriju KIC-a između gospićke publike i Jure stvorila se fantastična atmosfera koja je trajala puna dva i pol sata. Jura i Film nizali su hit do hita, a Gospićani pokazali da gradu još nije propao r’n’r!!

„Sjećam se prvog poljupca“, „Moderna djevojka“, „Neprilagođen“ , „Mi nismo sami“, „Srce na cesti“, „Bili cvitak“ –  samo su dio vječnih hitova ovog benda,  začetnika Novog vala, koji je svojevremeno u Gospiću imao veliki broj poklonika. Sjetio se Jura Stublić i Drage Mlinareca i grupe 220 otpjevavši  i njegovu stvar Osmijeh, a nije preskočio ni Johnnya Štulića i Azru s kojom je na početku glazbene karijere svirao.  Publiku je oduševio Azrinom pjesmom „Užas je moja furka“. Fura se Jura još uvijek dobro, a Gospićani upravo te generacije, a i oni nešto mlađi , dočekali su ga i ispratili ovacijama.

Nema sumnje –  Grocks  se nastavlja! Sljedeći u nizu koncerata je onaj TBF-a koji je planiran za 13.srpnja.  Nakon njih Gospićki rock bendovi imat će svoju večer 19. srpnja, dok će GROCKS zatvoriti grupa Silente 27. srpnja.

GALERIJA SLIKA

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content