Glumci na izletu u PP Grabovača

Sinoć su glumci oduševili i družili se s gospićkom publikom, a danas su ipak oni sami uživali u ljepotama naše Like. Kao što svake godine obilaze neku znamenitost unutar naše županije, tako su ove posjetili Pećinski Park Grabovača i obišli špilju Samograd. Oduševljeni ljepotama kojima obiluje naša Lika, napunjenih baterija u prirodi i druženju, glumci već večeras pripremaju novu kazališnu poslasticu. U sklopu 4. GUG-a kazališna grupa Lectirum izvest će predstavu „Ne daj se, Njofra!“ koja je prvotno trebala biti prikazana u Atriju KIC-a Gospić, ali zbog vremenskih neprilika ipak će se prikazati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta „dr. Ante Starčevića“ Gospić s početkom u 21 sat. Mole se svi oni koji su rezervirali mjesto za večerašnju izvedbu da zbog poštivanja epidemioloških mjera sa sobom ponesu zaštitnu masku, te da se pridržavaju istih.

„Glumci u Gospiću“ je zapravo kulturno umjetnički projekt koji se svake godine sve više širi i nadograđuje, pa jedva čekamo vidjeti što će nam sljedeće godine pripremiti, a galeriju slika današnjeg izleta u PP Grabovača možete pogledati u nastavku.

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content