U GALERIJI LIKOVNE UDRUGE LIKA U GOSPIĆU OTVORENO 5. MALO LIČKO LIKOVNO ANALE

Pod pokroviteljstvom Grada Gospića u parku Pučkog otvorenog učilišta „Dr. Ante Starčević“ danas je otvorena  izložba dječjih likovnih radova poznatija kao 5. Malo ličko likovno anale.  Predsjednik LU Lika Nikica Jelić zadovoljan je s brojem pristiglih radova i suradnjom sa školama:

  • Pristiglo je 48 radova iz šest osnovnih škola. Najbolje radove stručna komisija je nagradila, a djeca će dobiti prigodne poklone i pohvale.

Tematski naziv 5. Malog ličkog likovnog anala bio je „Moj izum“, svakako vezan za stvaralaštvo Nikole Tesle, a kao predlošci su bili drugi likovni umjetnici odnosno neki likovni umjetnici koji su se bavili tehničkom kulturom u likovnom izričaju. Izložbu je ispred Grada Gospića otvorila pročelnica za samoupravu i upravu Ivana Kaleb Alić, a svi zainteresirani izložbu mogu razgledati sljedećih tjedan dana u popodnevnim satima u prostorima Galerije LU uz poštivanje epidemioloških mjera.

Također provjerite

POZIV NA BESPLATNU RADIONICU O PRIJAVAMA NA POZIV ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA „ENERGETSKA OBNOVA VIŠESTAMBENIH ZGRADA“

U sklopu projekta LIFE ReHABITA, Društvo za oblikovanje održivog razvoja (DOOR) i Grad Gospić organiziraju …

X
Skip to content