Jasikovac kao omiljeno mjesto za odmor i rekreaciju

Zamjenica gradonačelnika Kristina Prša objavila je na svom facebook profilu status u kojem se osvrnula na zeleni dnevni boravak – park šumu Jasikovac.
“Uz mnogo truda i jasnu viziju naš Jasikovac svakog dana poprima sve ljepše ruho. Slobodno mogu reći da smo krenuli iz šikare koja je danas ugodan zeleni dnevni boravak. Mnogo toga je u proteklih nekoliko godina učinjeno, no s realizacijom projekata tek počinjemo- istaknula je zamjenica.”
Svjedoci smo da je park šuma Jasikovac postala prepoznatljiv dio Gospića, oaza druženja, mjesto boravaka u prirodi brojnih sportaša, djece, rekreativaca. Posebno je lijepo vidjeti uređeno dječje igralište na kojemu se svake druge subote u mjesecu u suradnji Grada Gospića i DND-a, a u sklopu projekta “Živjeti zdravo” odvijaju organizirane  igraonice za djecu. Prilika je ovo da roditelji i djeca provedu kvalitetno vrijeme na svježem zraku i uživaju u mnoštvu sadržaja koje im prirede vrijedne volonterke DND-a. Što se tiče ostalih projekata, Prša naglašava kako je idući projekt staza za šetnju kroz krošnje – staza sagrađena na drvenim stupovima visokim minimalno 4 metra koja će zasigurno biti veliki hit.
“Priprema se i biciklistička adrenalinska staza koja će u Gospić privući brojne ljubitelje ovog sporta, a o novim projektima i njhovim rokovima ćemo građane uskoro obavijestiti- dodala je za kraj Kristina Prša.”
Također, ako vi dragi čitatelji imate svoj prijedlog atraktivnog sadržaja za Jasikovac, zamjenica poziva da joj pišete u inbox. Ne preostaje nam ništa drugo nego uživati u Jasikovcu, mjestu gdje odmor i mir caruju, a stres gubi svoj smisao.

Također provjerite

ODLUKA O ISPLATI JEDNOKRATNOG NOVČANOG PRIMANJA KORISNICIMA MIROVINE RADI UBLAŽAVANJA POSLJEDICA RASTA TROŠKOVA ŽIVOTA

Općina Brinje obavještava građane da je Vlada Republike Hrvatske  donijela Odluku o isplati jednokratnog novčanog …

X
Skip to content