Karlo Starčević i Gospić kao pozitivan primjer upravljanja gradom

Gradonačelnik Gospića, Karlo Starčević gostovao je jučer u emisiji Argumenti Hrvatskoga katoličkog radija, gdje je zajedno s gradonačelnicima Svete Nedelje i Bjelovara istaknuo pozitivne i uspješne primjere upravljanja gradom.

“Karlo Starčević (HSP), gradonačelnik Gospića rekao je da je u politiku ušao zbog nedostatka empatije prema narodu, zbog velike podijeljenosti među građanima i zbog nedostataka vizije u budućnost. Iako je i sam bio Njemačkoj, vratio se i pokrenuo pivovaru na svojoj djedovini, kaže kako današnji mladi nemaju nakanu povratka u Hrvatsku. „Ne odlaze naši mladi zbog neimaštine, nego zbog toga što ne vide budućnost ne samo u Gospiću, Lici, nego u cijeloj Hrvatskoj. Trebamo se zamisliti kako te ljude vratiti, kako oformiti stratešku proizvodnju. Ključ naših problema je jedna riječ – proizvodnja”, istaknuo je Starčević. Inače, Starčević u gradu volontira, nema službeni automobil, bankovne kartice… Taj novac iz proračuna namijenjen je mladim stipendistima, od kojih neke stipendira i vlastitim sredstvima.”

Izvor: Hrvatski katolički radio- facebook

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content