OBAVIJEST O JAVNOM POZIVU ZA SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU U POSTUPKU DONOŠENJA STATUTA OPĆINE VRHOVINE , TE IZMJENAMA I DOPUNAMA POSLOVNIKA O RADU OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE VRHOVINE

Hrvatski sabor je donio Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi objavljen u Narodnim novinama. Temeljem navedenog Zakona jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave su dužne uskladiti svoje Statute i druge opće akte s odredbama ovog Zakona u roku od 60 dana od dana stupanja na snagu ovog zakona – do 24.02.2021.

Radi ispunjenja obveze izrađen je Nacrt Statuta te Izmjene i dopune Poslovnika o radu Općinskog vijeća Općine Vrhovine te se isti upućuju na savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da do 17. veljače 2021. do 15 sati dostave svoje primjedbe ili prijedloge na predloženi Nacrt Statuta i Prijedlog izmjena i dopuna Poslovnika o radu Općinskog vijeća. Dokumentacija se nalazi na službenoj stranici Općine Vrhovine.

 

IZVOR/FOTO: OPĆINA VRHOVINE

Također provjerite

Otvorene prijave za 7. Brinje Trail

U organizaciji Atletskog kluba Maksimir u subotu, 4. svibnja, održat će se 7. Brinje Trail. …

X
Skip to content