Održana konferencija Žene i.

OTOČAC- Otočac je danas bio domaćin  velike i međunarodne, ujedno  jubilarne, pete Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu  Žene i . Konferencija se održavala  u Gackom pučkom otvorenom učilištu  u organizaciji Županijske komora Otočac.

Konferencija Žene i točka je jednodnevna, dinamična, organizirana  u formi panela na kojima  se razmatraju  i kreiraju  potencijalna rješenja u vezi s aktualnim problemima ženskog poduzetništva. Na otvorenju konferencije govorila je i Direktorica Centra za digitalnu transformaciju i strateški razvoj HGK Sanja Šimić koja je istakla da je ona i žena i poduzetnica,ali i predstavnica tima Centra za digitalni razvoj koji sustavno radi na razvoju i implementaciji digitalnih tehnologija kako vi svim članicama omogućio da u ovim teškom vremenima lakše dođu do svega onoga što im gospodarska komora nudi.   Svakako treba spomenuti i to da udruga Međunarodna mreža poslovnih žena ima malu školu poduzetništva za žene kroz koju je oko 700 žena podučeno svemu onome što poduzetništvo zahtjeva.Imajući u vidu ovogodišnju epidemiološku situaciju, Konferencija se mogla  pratiti  putem facebook stranice  i YouTube kanala Hrvatske gospodarske komore.

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content