Gospićko srce za Glinu, Sisak i Petrinju

Zahvaljujući svim sugrađanima koji su se priključili humanitarnoj akciji   prikupljanja pomoći unesrećenima na području Petrinje, Siska i Gline Inicijative građana i udruga proisteklih iz Domovinskog rata jučer je jedan veliki kombi  pun paketa pomoći odvezen, dok će danas prema Glini krenuti kamion od 5-6 tona i kombi od 2 tone. Ova akcija trajat će danas do 18 sati tako da oni koji još uvijek žele mogu se uključiti donacijama. Ovu akciju provode braniteljske udruge no uključile su se i druge udruge, ustanove i institucije, pojašnjava Antonio Šebalj, predsjednik Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“:

  • „Priključila se i udruga DND Grada Gospića, zahvaljujemo se svim građanima bez njih ne bi mogli ništa, KIC-u koji nam je ustupio prostor, a i HAC nas je oslobodio cestarine. Mnogi su tu pomogli. U kontaktu smo s gradonačelnikom Gline, pošto su u Sisku i Petrinji puna skladišta, ovaj kontigent se vozi u Drvnu industriju u Glini tamo je smiješteno oko 250 ljudi tamo će se predat. Tamo je napravljeno centralno skladište kojim upravlja Crveni križ tako da će na najboljem mjestu biti isporučeno. „

Ovo je samo jedna od isporuka donacije koje su krenule prema Glini, Sisku i Petrinji, a građani su i ovog puta pokazali svoje veliko srce.

 

Također provjerite

U posljednja 24 sata osam novooboljelih i devet izliječenih od COVID-19

GOSPIĆ- S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata osam  je novooboljelih osoba od COVID-19, …

Skip to content