U RAISE CENTRU U GOSPIĆU ODRŽANE DVIJE FOKUS GRUPE SA ZAINTERESIRANIM MLADIMA KOJI NEMAJU POSAO

GOSPIĆ –  U prostorijama RAISE Centra u Gospiću  danas su održane fokus grupe sa svim zainteresiranim mladima koji još nemaju posao (20-30 godina). Razgovaralo se između ostaloga o potrebama, željama i mogućnostima povezanim sa zapošljavanjem mladih u ovom izazovnom vremenu uz planiranje budućih besplatnih edukacija za mlade iz Like.  Koordinatorica projekta iz udruge GTF – Inicijativa za održivi rast Mary Ann Rukavina Cipetić, kazala je kako su prioritetne teme poljoprivreda, turizam i digitalne tehnologije dodavši:

  • Imamo pretpostavke da su neki spremni započeti već sutra nešto svoje, a nekima još treba nešto više informacija ili podrške. Moći ćemo ih u RAISE centru u Gospiću pratiti na svakodnevnoj bazi, a ovo je prvo naše okupljanje nakon duže pauze.

Grad Gospić partner je RAISE Youth projektu, kojemu je opći cilj doprinijeti stvaranju dostojanstvenih i produktivnih radnih mjesta za mlade korištenjem socijalnih inovacija u ruralnim područjima 4 zemlje: Hrvatske, Bugarske, Rumunjske i Španjolske.

 

Također provjerite

Odgađa se čišćenje jame Smetlara 2

Odgađa se akcija čišćenja jame Smetlara 2 na području Krasna zbog novonastalog snijega. O novom …

X
Skip to content