OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA BORBE PROTIV ZLOUPORABE DROGA I NEZAKONITE TRGOVINE DROGAMA

GOSPIĆ – Zavod za javno zdravstvo Ličko – senjske županije obilježit će 26. lipnja ove godine Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama, a na koji način rekla nam je prof. psih. Kristina Manestar iz Odsjeka za prevenciju ovisnosti i zaštitu mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske županije:

  • Ove godine ćemo Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama obilježiti prezentacijom edukativnih i informativnih materijala namijenjenih roditeljima prvenstveno,  ali i svima odraslima koji na bilo koji način skrbe o djeci, gdje ćemo ih malo upoznati sa značajem ovog dana, ali i o tome kako psihoaktivne tvari djeluju u onom štetnom smislu s time da ćemo se fokusirati na marihuanu.

Budući da  je ove godine uslijed korona krize ograničen prostor za javno djelovanje u smislu organiziranja javnozdravstvenih akcija i okupljanja većeg broja ljudi na jednom mjestu, orijentiralo se na komunikacijske kanale – web portale, društvene mreže te blog servis.

FOTO: Facebook Zavod za javno zdravstvo LSŽ

Također provjerite

Klaster Lika Destination i PP Velebit održali radionicu u sklopu projekta “Uloga i prava javnosti u zaštiti okoliša u Lici”

Klaster Lika Destination, u suradnji s osnovnom školom dr. Jure Turića u Gospiću i Parkom …

X
Skip to content