Javni poziv za uključenje u akciju ” Najljepše uređena okućnica i najljepše uređeni balkon na području grada Gospića

U sklopu akcije “Volim Hrvatsku – Volim svoj Grad” Turistička zajednica grada Gospića objavila je javni poziv za uključenje u akciju ” Najljepše uređena okućnica i najljepše uređeni balkon   na  području grada Gospića.

U navedenoj akciji vršiti će se ocjenjivanje uređenosti okućnice prema sljedećim kriterijima: cvjetnost i hortikulturno uređenje, a što podrazumijeva vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja i raznovrsnost bilja te opremljenost, kućni broj, uređenost ograde i prilaza.

Prijave na javni poziv se mogu izvršiti osobno u Turističkom uredu Turističke zajednice grada Gospića, u ulici Bana Ivana Karlovića br. 1, svakim radnim danom od 07.00 do 15.00 sati ili putem elektronske pošte na adresu: t.z.gospica@gs.t-com.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, vlasnika objekta, adresu , broj telefona te priložiti fotografiju objekta u digitalnom obliku (najviše pet komada). Može se poslati i više fotografija u različitim periodima cvatnje. Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju sve fizičke osobe s područja grada Gospića. Nagrade se dodjeljuju u dvije kategorije: ‘’Najljepše uređena okućnica’’ te ‘’Najljepše uređeni balkon’’ u kojoj će najveći uspjeh osigurati pobjedniku posebno priznanje Turističke zajednice. Dodjela nagrada će se tradicionalno održati tijekom manifestacije “Jesen u Lici” ! Javni poziv otvoren je od 01.lipnja do 30. lipnja 2020. godine.

IZVOR: TZ GOSPIĆ

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content