Louis The Child – duo koji osvaja dance/electronic ljestvice

Louis The Child, producentski duo iz Chicaga koji čine Robby Hauldren Freddy Kennet, sve je zapaženije ime među širom glazbenom publikom. Iako njihov debitantski album tek stiže, singlovima koje su već objavili ostvarili su impresivan uspjeh. Velik broj njihovih pjesama našao se na Billboard Hot Dance/Electronic ljestvici, a dosadašnji rad osigurao im je i mjesto pri samom vrhu na Billboard Next Big Sound ljestvici.

Ovaj impresivan niz nastavljaju objavom dance-pop majstorije „Nobody Like You“, na kojoj im se pridružila pjevačica Vera Blue, dok je u pisanju teksta sudjelovao Martin Doherty (CHVRCHES)Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru.

„Beat za ‘Nobody Like You’ producirali smo godinu dana prije nego što smo napisali čitavu pjesmu. Poletnost koju smo na njoj postigli jako nas je podsjećala na synth-pop glazbu kakvu su CHVRCHES, Passion Pit i Naked and Famous stvarali na početku karijere. Martin (CHVRCHES) je sudjelovao u pisanju teksta, to je bilo super iskustvo. Vera Blue je razvalila vokale, njene harmonije nas uvijek iznova oduševe. Nadamo se da će ‘Nobody Like You“ slušateljima pružiti optimizam i sreću“, kažu američki glazbenici.

Louis The Child debitantski će album naziva „Here For Now“ objaviti 12. lipnja, a osim „Nobody Like You“, na njemu će se naći i pjesme „Little Things“ te „Every Color“, koja je nastala u suradnji s indie miljenicima Foster The People. Singl „Little Things“ dospio je na Spotify ljestvicu najstreamanijih pjesama u SAD-u, a do danas je poslušan više od 10 milijuna puta.

IZVOR: UNIVERSAL MUSIC HRVATSKA

Također provjerite

NOGOMETNI SUSRET NK GOSPIĆ ’91 I NK BORAC IZ BAKRA NA GOSPIĆKOM STADIONU BALINOVAC

GOSPIĆ – Pred nama je zanimljiva sportska ili bolje rečeno nogometna subota u Gospiću. U …

Skip to content