RUKOMETNI KLUB GOSPIĆ ZAPOČEO PETOTJEDNI PROGRAM INDIVIDUALNOG TRENIRANJA KOD KUĆE

GOSPIĆ – Ovim izvanrednim okolnostima s ciljem smanjenja posljedica širenja korona  virusa, prilagodili su se i gospićki rukometaši. Naime, u  ponedjeljak, 23.ožujka  krenuo je petotjedni program individualnog rada odnosno treniranja kod kuće u kojem sudjeluju grupe dječaka i djevojčica 2006./2007. i 2008./2009. godišta Rukometnog kluba Gospić.  Jedan od trenera kluba Vanja Antić kaže kako je motivacija za vježbanje još uvijek dosta visoka:

  • Prošli tjedan pratili smo kako će to sve biti s tim virusom i zabranama. Odlučili smo u klubu i mi treneri potaknuti naše igrače da nastavimo s treniranjem od kuće.

S obzirom na situaciju odgođene su sve predviđene utakmice od seniora do najmlađih uzrasta, a riječ je o državnim i županijskim ligama, te turnirima malog rukometa:

  • Nadam se da će se sve što prije vratiti u normalu budući da već sada znamo da nas očekuju brojne završnice, što borba za prvaka Hrvatske kod dječaka 2008. godišta, tu su i školska natjecanja. Djevojčice 5. i 6. razreda već su izborile regionalno natjecanje, dječaci 5., 6., 7. i 8. razreda su to tek trebali izboriti. Dakle,ima puno tih obaveza i utakmica koje bi bile točka na i jedne odlične sezone. Vidjeti ćemo hoće li nam to situacija dopustiti. – dodao je Antić koji je poslao i poruku svima nama kako moramo ostati smireni i ustrajni u svim svojim sportskim i poslovnim obavezama, jer u konačnici sve će to opet morati doći na svoje.

Petar Tomljenović / foto: Facebook Rukometni klub Gospić

 

 

 

 

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content