U SAMOSTALNOJ NARODNOJ KNJIŽNICI GOSPIĆ PREDSTAVLJENA KNJIGA “KAKO ZAVOLJETI SEBE?” AUTORA BRUNE ŠIMLEŠE

GOSPIĆ – U  Samostalnoj narodnoj knjižnici Gospić jučer je održan književni susret s Brunom Šimlešom.  Ovaj  pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj i diplomirani sociolog predstavio je svoju  knjigu Kako zavoljeti sebe?“. Šimleša je između ostaloga kazao kako se trebamo suočavati s brojnim problemima koje imamo i ako već govorimo o pozitivnom razmišljanju trebamo krenuti najprije od onoga što nam se sviđa u okolini, kod našega tijela ili partnera:

–         Ova knjiga nastala je na podlozi jedne moje stare knjige koja se više ne može naći na tržištu odnosno na podlozi jednog tečaja kojeg sam vodio 2002. godine. Doista se radi o dvanaest ključnih lekcija osobnog razvoja. – izdvojio je autor Šimleša.

Knjiga sadrži i meditacije te brojne konkretne alate koji pomažu ideje provesti u djelo. Često znamo što bismo trebali napraviti ili što bismo htjeli osjećati, ali ne znamo kako to ostvariti. Zato Brunina knjiga daje odgovore kako sve to ostvariti u praksi.

Petar Tomljenović

Također provjerite

Potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za Sufinanciranje izrade Strategije razvoja Urbanog područja Gospić za razdoblje 2021.- 2027. godine

Povjerenik Vlade RH za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Gospića Josip Brozičević potpisao je …

X
Skip to content