Eminem objavio novi studijski album „Music To Be Murdered By“!

Legendarni Eminem, jedan od najutjecajnijih glazbenika svih vremena, iznenadio je milijune obožavatelja i bez najave objavio potpuno novi studijski album naziva „Music To Be Murdered By“. Novo izdanje popraćeno je i singlom „Darkness“, za koji je predstavljen videospot. Hrvatska publika album može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu:

Album „Music To Be Murdered By“ na jednom mjestu okuplja 20 pjesama na kojima su gostovali brojni glazbenici, a među njima su se našli Ed Sheeran, Skylar Grey, Anderson .Paak i nedavno preminuli Juice WRLD. Produkciju albuma potpisuju Eminem i Dr. Dre.

Eminem je objavu albuma popratio i videospotom za singl „Darkness“, koji se nekoliko sati nakon objave približio broju od milijun pregleda:

Iako popularni reper iz Detroita obožavateljima nije dao naslutiti da radi na novom projektu, to je jednom prilikom potvrdio njegov dugogodišnji suradnik 50 Cent: „Eminem mi je poslao na slušanje pjesme na kojima radi. Još uvijek je najprodavaniji rap glazbenik, ne zaustavlja se“, izjavio je u razgovoru za hip-hop radio Real 92.3.

Također provjerite

SVESTRANI KANTAUTOR IZ OTOČCA ZVONIMIR TONKOVIĆ ODUŠEVLJAVA VOKALNOM SUGESTIVNOŠĆU U PJESMI ‘PROSJAK LJUBAVI’

Glazbeni urednik na radiju, predavač u glazbenoj školi, tamburaš, autor, predsjednik udruge pčelara – sve …

X
Skip to content