Zalagasper objavili remix verzije pjesme„signals“!

Zala Kralj i Gašper Šantl, odnedavno poznati kao zalagasper, objavili su pet remikseva zamijećene pjesme  „signals“, na kojima su radili iznimno talentirani tunnA Beatz, T.H. Jones, Maynamic, CHRNS i Monophobe. 

Na remiksevima pjesme „signals“ radilo je pet nadarenih glazbenika, a među njima su se našli i hrvatski producenti TH Jones  i tunnA Beatz, koji na svojim YouTube kanalima broji više od 200 tisuća pretplatnika. Svoj je doprinos dao i Zalin brat Urban, poznat pod umjetničkim imenom CHRNS. Dio ove suradnje bili su i slovenski producent Maynamic te austrijski producent Monophobe.

Pjesma „signals“ objavljena je u listopadu, a kako ističu zalagasper, tematski je usredotočena na istraživanje svijeta, ali i onoga što se krije u nama: „Svatko od nas na razne načine tumači određene stvari, što može dovesti do konflikta, ali i do lijepih trenutaka. Ova pjesma istražuje one nesporazume u komunikaciji koji se mogu dogoditi svakome od nas.“

Nakon niza zamijećenih singlova koje su objavili ove godine, zalagasper su otkrili kako će i iduće desetljeće započeti novim izdanjima i događanjima. Slovenski duo će 14. veljače objaviti izdanje naziva „4“, koje će biti dostupno na ploči i na kojem će se naći dva EP izdanja otpjevana na slovenskom i engleskom jeziku – „štiri“ i „four“. Novi će album 27. veljače uživo predstaviti u ljubljanskom Kinu Šiška. Izdanje „4“ za prednarudžbu će biti dostupno od 20. prosinca.

Zala i Gašper radijskim su eterima prvi put zaplovili 2017. godine, kad su objavili odlično prihvaćen debitantski singl „Valovi”, nagrađen slovenskom nagradom “Zlata pisčal” u kategoriji Pjesma godine. Pjesma se našla na njihovom EP izdanju „štiri“, na koje su uvrštene i uspješne „S teboi“, „Sebi“ i „Baloni“.  Zalagasper kreativni izričaj pronalaze i u stvaranju vizualnog identiteta njihovih pjesama, a spotovi koje su do danas predstavili na YouTube kanalu skupili su više od 4 milijuna pregleda.

Također provjerite

SVESTRANI KANTAUTOR IZ OTOČCA ZVONIMIR TONKOVIĆ ODUŠEVLJAVA VOKALNOM SUGESTIVNOŠĆU U PJESMI ‘PROSJAK LJUBAVI’

Glazbeni urednik na radiju, predavač u glazbenoj školi, tamburaš, autor, predsjednik udruge pčelara – sve …

X
Skip to content